Зареждане

Michael Bisping смята Brendan Schaub за добро момче, но може и да го бие без да трепне

Michael Bisping смята Brendan Schaub за добро момче, но може и да го бие без да трепне
Публикувано на: Октомври 23, 2018 в 10:36 ч
Бившият шампион в средна категория Michael Bisping не иска да се бие с бившия боец в тежка категория Brendan Schaub. В наскорошно интервю обаче той сподели, че би могъл да го ступа, ако някога излязат за двубой.

"Theo Von се опита да започне нещо между мен и Brendan Schaub. Питаше кой би победил, ако се бием някога."

Gomez го подпитал дори още по-остро:

"Ти беше две категории под Brendan Schaub. Това определящо ли е? В смисъл, Schaub е в тежка категория - мислиш ли, че можеш да се справиш с него?"

На което Bisping отговаря:

"Слушай. Няма да стоя тук и да говоря такива работи. Но да, разбира се."

"Но това е толкова детинско. Не ми се струва ОК да стоя и да приказвам подобни неща. Не е зряло, няма смисъл. Но мога да го ступам без проблеми."

Bisping звучи уверен, че може да ступа Schaub, но все пак сподели, че го намира за добро момче, потвърждавайки тезата си, че не му мисли злото.

Michael Bisping се оттегли от спорта по-рано тази година, след като претърпя загуби от Kelvin Gastelum и Georges St-Pierre. Преди това той беше в серия от пет победи, като някои от тях бяха с решение срещу Anderson Silva, с нокаут срещу Luke Rockhold и отново с решение срещу Dan Henderson. Преди да окачи ръкавиците Bisping беше с рекорд 30-9.

Brendan Schaub, от своя страна, се оттегли през 2014-та, когато падна от Andrei Arlovski и Travis Browne. Преди това той имаше победи срещу Matt Mitrione, Lavar Johnson, Mirko 'Cro Cop' Filipovic и Gabriel Gonzaga. Той се оттегли с 11-5.

Кой мислите би се справил по-добре от двамата в двубой?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес