Зареждане

Michael Bisping съгласен да се бие с Lyoto Machida преди да се оттегли

Michael Bisping съгласен да се бие с Lyoto Machida преди да се оттегли
Публикувано на: Февруари 9, 2018 в 11:11 ч

Lyoto Machida се завърна към победите, надвивайки чрез съдийско решение Eryk Anders в главното събитие на UFC Belem миналия уикенд. В последствие Machida предизвика бившия шампион в средна категория Michael Bisping, споделяйки, че и двамата скоро ще се оттеглят и един такъв двубой би означавал много.

Е, Bisping изглежда е съгласен това да се случи.

В наскорошно интервю той отговори на предизвикателството, споделяйки, че уважава изключително много бившия шампион в полутежка категория и че би било подходящо да приключи кариерата си с двубой срещу Дракона.

"Нямам проблеми с това решение. Проблем имам с това, което той каза след това. Шегувам се разбира се, няма грижи. Предизвика ме."

"Той просто каза, че е трябвало да се срещнем няколко пъти през годините, но все не се е случвало. Той също изрази уважението си към мен. Взаимно е. Както вече казах, той е един от малкото истински специалисти в бойните изкуства, както в Октагона, така и извън него. Разбира се, случката с допинга винаги ще си го преследва."

"Бих могъл да приключа кариерата си с двубой срещу Machida. Той много прилича на Rashad - бивш шампион с дълга кариера, която е вече към края си. Отделно, че и срещу двамата не съм се бил, а ги уважавам много. Като цяло, покрива всички критерии."

Bisping започна да говори за оттеглянето си след като загуби титлата в двубой срещу Georges St-Pierre в UFC 217 през ноември, като щеше да влезе за последно в Октагона през март. Беше му предложена среща с бившия шампион в полутежка категория Rashad Evans - реванш след срещата им в UFC 78, когато Bisping претърпя първата си професионална загуба, но тя се разпадна.

Бъдещето на Bisping за момента остава неясно, като има сведения дори, че семейството му предпочита да се оттегли без повече битки. Самият Bisping твърди, че първо трябва да говори с Dana White, за да решат какъв ще бъде следващият му ход.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес