Зареждане

Мейуедър готов за професионален двубой с Джейк Пол

Мейуедър готов за професионален двубой с Джейк Пол
Публикувано на: Септември 25, 2022 в 11:00 ч
Бившият световен шампион в пет категории Флойд Меуйедър (50-0) е готов да се завърне в професионалния бокс, ако Джейк Пол (5-0) иска да се бие с него.

Мейуедър прекрати професионалната си боксова кариера през 2017 г., когато победи Конър Макгрегър в T-Mobile Arena в Лас Вегас, САЩ. Ирландецът загуби с технически нокаут в 10-ия рунд. В последните години "Money" пътува по света, за да прави демонстративни битки.

Миналия уикенд Флойд направи показно в Япония с Микуру Асакура. Очаквано Мейуедър спечели с нокаут. Флойд ще се завърне през ноември, за да направи поредно показно, но този път срещу блогъра Deji.

В средата на 2021 година Флойд направи показно срещу Логан Пол. Тогава Джейк издразни Флойд, след като му открадна шапката. Сега Флойд е готов да му даде урок в истинска битка, но само ако Пол се навие.

„Докато Пол се бие с ММА момчета и ютубъри, той ще изглежда добре. Но ако се бие с истински боксьор, който наистина иска да се бие, тогава нещата няма да са толкова розови за него.

Пол каза в някакъв подкаст, че не иска да се бие с мен в демонстративен двубой. Той каза: "Правя само истински битки." 

Разбира се, не мога да вдигна тегло, но съм готов да се бия с него в истинска битка с теглото, което имам в момента.,” каза Мейуедър пред TMZ.

Флойд тежи между 65 и 70 килограма. Пол от своя страна е около 90 килограма. Ако Джейк иска да се бие с Флойд, тогава трябва да свали 20 килограма. Малко вероятно е да има такъв бой. Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес