Зареждане

McGregor: Това беше най-ужасяващото нещо в живота ми!

McGregor: Това беше най-ужасяващото нещо в живота ми!
Публикувано на: Ноември 3, 2017 в 10:11 ч
 
 Conor McGregor присъства на премиерата на своя филм 'Notorious', който беше излъчен по кината в Ирландия и Обединеното кралство.
 
Продукцията ни представи необикновени моменти, останали скрити от ММА феновете до момента. Сред тях бяха разговорите му с Dana White относно оттеглянето на Jose Aldo от UFC 189 и сърцераздирателния момент с отбора му след загубата от Nate Diaz в UFC 196.
 
Най-много време беше отделено за подготовката му преди битката за временната титла срещу Chad Mendes и има защо.
 
8 седмици преди UFC 189 отборът на McGregor научава, че има сериозни разкъсвания в коляното. Въпреки всичко, това било запазено в тайна и ирландецът не се отказал от битката.
 
Относно травмата, неговия съотборник Artem Lobov споделя, че с подобно разкъсване, хората по принцип не могат да ходят, камо ли да тренират за ММА двубой.
 
Досега McGregor не е коментирал случката, но след като бяха споменати във филма, той си позволи да влезе в детайли около случката.
 
"Това беше най-ужасяващото нещо в живота ми. Всичко беше разпокъсано, даже не можех да си отпускам тежестта на него. А ми оставаха някакви си 8 седмици преди най-голямата среща в живота ми."
 
"Тук не е като във футбола, да се оперирам набързо, да спечеля една среща, а следващата да загубя и т.н... Откажа ли се от толкова важен двубой заради травма, особено с целия интерес, който се беше насъбрал около него, това ще е краят. Краят на всичко, приключвам.Ш
 
"Затова и продължих. Казах си "Майната му!" и преглътнах болката. Бях убеден, че мога да превъзмогна всичко."
 
McGregor не пропусна да благодари на невероятния си отбор, които го подкрепяли в тежкия момент:
 
"Благодаря на своя отбор. Kavanagh, Roddy, Artem Lobov... Artem е машина! Видяхте сами. Подготвяхме се за всички ситуации, в които бих могъл да попадна по време на срещата, въпреки че бях с един болен крак."
 
"Отборът ми е изключително стабилен, те са винаги с мен. Не сме се разделяли, не сме се карали. Така се постигат големите успехи!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес