Зареждане

Майра Буено Силва гилотинира Холи Холм

Майра Буено Силва гилотинира Холи Холм
Публикувано на: Юли 16, 2023 в 07:40 ч
Майра Буено Силва записа една от най-големите си победи в UFC.

Бразилката се изправи срещу бивша шампионка в лицето на Холи Холм. Битката в категория петел беше главна за събитието UFC Vegas 77, което се проведе в Лас Вегас.

Първия рунд беше добър за Холм. Тя пресираше Силва и вкарваше удари. Майра подходи доста търпеливо срещу бившата шампионка. Двете влязоха в клинч, където размениха удари с коляно. Холм вкара лакът, след което двете се разделиха. Последва нов клинч, като този път Силва й вкара удар с лакът.

Удари с коляно от Силва и крошета от Холм. В края на рунда видяхме нов клинч, където Холм вкара удари с коляно. Холи беше по-активна и взе рунда.

Във втория рунд Холи вкара ритник в тялото, след което двете влязоха в клинч. Силва успя да приложи гилотина на Холм и я принуди да се предаде. Така битката приключи 38 секунди след началото на втория рунд.

С тази победа Силва навлезе в серия от 4 поредни победи, от които 3 със събмишън. Тя си пожела шанс за титлата, която в момента е вакантна. Силва предизвика Джулиана Пеня на шампионска битка. Холм от своя страна пак се връща към загубите.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес