Зареждане

Майлс Джоунс победи Дъглас Силва в скучна битка

Майлс Джоунс победи Дъглас Силва в скучна битка
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 07:38 ч
Майлс Джоунс записа победа над Дъглас Силва в скучна битка.

Двамата премериха сили в подглавната битка на събитието UFC Vegas 93, което се провежда в Лас Вегас. Двубоят беше в категория петел и не впечатли с нищо. И двамата не спираха да се дебнат за нокаутиращи удари, които така и не се получиха за 15 минути. В крайна сметка Джоунс беше този, който спечели победата с решение на съдиите - (30–27, 30–27, 29–28).

В първия рунд всичко се случваше на бавни обороти. В първите две минути почти нямаше активност. Двамата не спираха да се дебнат и да чакат. В крайна сметка имаше размяна на няколко лоу кика и попадения, но нищо интересно. В края на рунда бразилеца опита събаряне, но не успя. Втория рунд протече по същия начин.

Джоунс беше малко по-активен и вкара 24 попадения, а Силва имаше само 7 удара в рунда. Постоянното дебнене и единичните удари не бяха нещо, което феновете харесаха. В третия рунд Джоунс най-накрая успя да вкара тежък удар, който разклати бразилеца. Силва остана на крака и се съвзе. В края на рунда Андраде разклати Джоунс с хай кик, но Майлс също остана на крака и продължи.

Така битката стигна до решение, което беше за Джоунс - (30–27, 30–27, 29–28). Това е 3-та поредна победа за Джоунс. Aндраде се връща към загубите.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес