Зареждане

Майкъл Пейдж: Бях щастлив в Bellator, но се чувствах недооценен

Майкъл Пейдж: Бях щастлив в Bellator, но се чувствах недооценен
Публикувано на: Март 2, 2024 в 02:00 ч
Бившата звезда на Bellator Майкъл "Венъм" Пейдж ще направи своя дебют в UFC на 9 март.

Той оправдава грандиозния трансфер с желанието да покаже, че е способен на повече в спортен план, отколкото Bellator успя да му предложи. Любимец на феновете, гарантиращ фойерверки преди, след и по време на двубоя, „Венъм“ ще направи дебюта си в най-голямата ММА промоция в света след малко повече от седмица.

Този дебют ще се случи в картата на UFC 299 в Маями. Негов съперник ще бъде Кевин Холанд, който е също толкова зрелищен в октагона. Наскоро Пейдж разкри връзката си с предишния си работодател Bellator. Както подчертава, той беше щастлив там, но осъзна, че в UFC ще достигне съвсем различно ниво на слава:

"Не ми беше лесно да стана свободен агент, защото имам добри отношения с Bellator и бях щастлив там. Но в същото време знаех, че ме чака нещо повече. Чувствах се неоценен там. Исках да експериментирам. Така че дори да се върна в Bellator, ще бъде при моите условия. 

Изпитах приятно чувство на облекчение и свобода, когато ги напуснах. Веднага последва голяма публичност, което беше също толкова хубаво. Това ме увери в моята стойност и че трябва да бъда оценен.", споделя Пейдж.

Ще успее ли Пейдж да се справи с Холанд ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес