Зареждане

Майкъл Чандлър ще бъде на UFC 303: Дал ли си дума - изпълнявай

Майкъл Чандлър ще бъде на UFC 303: Дал ли си дума - изпълнявай
Публикувано на: Юни 19, 2024 в 07:28 ч
Майкъл Чандлър планира да изпълни ангажимента си.

След като търпеливо чака повече от година, бившият шампион на Bellator беше на няколко дни от това най-накрая да влезе в октагона с Конър Макгрегър, когато получи неприятната новина, че ирландската мегазвезда официално отпада от програмата на UFC 303 заради неразкрита контузия .

Въпреки че вече не е резервиран, "Iron" все пак планира да остане верен на думата си, като се появи в T-Mobile Arena на 29 юни. 


"Преди шест дни това беше Макгрегър срещу Чандлър. Това е моята карта", заяви Чандлър в Инстаграм. "Това беше моята карта, когато подписах споразумението за двубоя. Подписах се на лист хартия, в който пишеше, че ще бъда на UFC 303. Дадох обещание, поех ангажимент и този ангажимент все още е в сила, защото думата ти е твоята идентичност, а без думата си не струваш нищо 

Ако не може да се разчита на теб... Ако хората не вярват, че ще следваш това, което казваш, че ще направиш... Определението за почтеност е да правиш това, което казваш, че ще направиш, без да се провалиш. Така че да, ще бъда на UFC 303. Не, няма да се бия на UFC 303, но ще доведа докрай ангажимента си.

Ако не е било очевидно, коментарите на Чандлър бяха не толкова фино подмятане по адрес на Макгрегър, който се оттегли от това, което трябваше да бъде първият му двубой, откакто претърпя опустошително счупване на крака срещу Дъстин Поарие преди почти три години .

Алекс Перейра и Иржи Прохазка спасяват ситуацията

Вместо да видят Макгрегър срещу Чандлър по време на Международната бойна седмица, феновете ще получат реванш за титлата в лека тежка категория, тъй като действащият шампион Алекс Перейра излиза срещу Иржи Прохазка. 

Когато двамата се срещнаха за първи път през ноември 2023 г., "Poatan" завоюва вакантната титла с нокаут във втория рунд на "BJP" в MSG. Той ще се стреми да се изправи на два пъти срещу бившия шампион, тъй като UFC отново призова Перейра да спаси бойна им карта. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес