Зареждане

Майкъл Чандлър предизвика Фъргюсин и Гейджи на двубой

Майкъл Чандлър предизвика Фъргюсин и Гейджи на двубой
Публикувано на: Ноември 4, 2020 в 15:00 ч
Майкъл Чандлър иска да направи дебюта си в UFC забележителен и затова поиска да се изправи срещу Джъстин Гейджи или Тони Фъргюсън.

Чандлър беше резервен вариант за главното събитие на UFC 254 между Хабиб Нурмагомедов и Гейджи, но не се включи, тъй като и двамата бойци влязоха успешно в категорията си.

Бившия трикратен шампион в леката категория на Bellator все пак взе участие в представянето му на феновете в UFC 254, но не успя да сбъдне мераците си да се бие в събитието.


Той мина през подготвителен лагер, но приключи с битка, затова е напълно разбираемо че го сърбят ръцете.

И то за голям двубой.

"Тони Фръгюсън или Джъстин Гейджи са най-предпочитани от мен за двубой. Мисля, че това ще е добро встъпване в UFC, така че феновете да разберат кой е Майкъл Чандлър. И с двамата ще станат интересни битки - те не бягат от боя. Ще се срещнам с Фъргюсън или Гейджи в средата на Октагона и ще бъде война."

Вижте също: Майкъл Чандлър: По-добър съм от Хабиб и Гейджи

Фъргюсън и Гейджи също нямат търпение да се върнат в действие, а победа над опитен боец като Чандлър би била добро постижение в кариерите им. Но също така ще е и голям риск и за двамата, тъй като може да изпаднат в класацията при загуба, но може и да се съгласят, ако победителят се бие за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес