Зареждане

Майкъл Чандлър: По-добър съм от Хабиб и Гейджи

Майкъл Чандлър: По-добър съм от Хабиб и Гейджи
Публикувано на: Септември 21, 2020 в 09:43 ч
Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър вярва, че е по-добър от шампионите в UFC, Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. В края на следващия месец Хабиб и Гейджи ще обединяват титлите, а Чандлър беше избран за резерва.

34-годишния американец е в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд и вярва, че може да се справи с Хабиб и Гейджи. Чандлър е с рекорд 21-5 в ММА и приключва 16 от своите съперници. Ето какво сподели той за евентуални битки с Хабиб и Гейджи:

Мисля, че съм по-добър борец от Хабиб. Това не е неуважение към неговата борба. Мисля, че той се доказа като най-добрия борец в ММА. Това момче е опасно навсякъде с борбата си. Той обаче не се е срещал с борец като мен. Аз съм различен. Не мисля, че той ще успее да ме свали на земята. Ако успее да сме свали, то тогава няма да ме задържи долу. Аз ще успея да го съборя така, както никого преди мен. 

Видяхме в битката с Ал Якуинта, че Хабиб изпитва трудности, когато не може да те свали. Неговия план е да те събори и да доминира на земята. Съвсем скоро ще се бия с него за титлата. Бъдете готови. Мисля, че Гейджи изглеждаше като най-добрия боец в категорията, когато се би с Тони Фъргюсън. 

Мисля, че моето кардио е като неговото. В боя с него трябва да държа ръцете горе, а брадата ниско. Мисля, че имам повече сила от него и съм по-добър. Битката ни ще бъде една от най-интересните в историята. Аз ще съм резерва на битката им в края на октомври. Не искам битката им да пропадне, но ако се случи, то тогава кой е по-добра смяна от мен ?

Ще успее ли Чандлър да победи Хабиб и Гейджи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес