Зареждане

Майкъл Чандлър: Не съм мръсен боец!

Майкъл Чандлър: Не съм мръсен боец!
Публикувано на: Ноември 14, 2022 в 08:00 ч
Майкъл Чандлър направи няколко мръсни номера в последната си битка, но не вярва, че е мръсен боец.

Миналия уикенд в Ню Йорк той премери сили с Дъстин Порие. Двамата споделиха октагона на UFC 281 и се биха в дуел от лека категория. Чандлър започна на бързи обороти и нарани Порие, но отнесе доста бой. В третия рунд Майкъл загуби със събмишън.

По време на битката той си издуха носа в лицето на Порие. Носът на Чандлър беше пълен с кръв и сополи, които се изляха по лицето на Порие. Това обаче не беше всичко.

Майкъл бръкна в устата на Порие, а по-късно му вкара и няколко удара в задната част на главата, което не е позволено. Порие сподели, че Чандлър е мръсно копеле, но Майкъл е на друго мнение.

„Чувствам се разочарован, но в същото време весел. Имах огромна възможност, бих се срещу боец номер 2 в Медисън Скуеър Гардън. Какво му казах след битката ? Няма да говоря за това, това е между мен и него.

 Той каза нещо, което не ми хареса. Но все още сме приятели, или приятели-врагове, или не знам. Той със сигурност не беше благороден след победата си, както бих бил аз.

 Признавам, че устата му беше отворена и ръката ми влезе там, а той ме захапа. Опитах се веднага да издърпам ръката си, но не успях. Дан каза, че съм го ударил в задната част на главата. 

Смятах, че го удрям зад ухото. Ще трябва да прегледам битката. Всички знаете, че не съм измамник. Облях го с кръв от носа и сополи ? Кървях, трябваше да дишам по някакъв начин.

„Бих искал да се бия с Конър Макгрегър. Боят е първата му истинска любов. 

Разбира се, трудно е да се биеш с Bugatti, Bentley, яхти, компания за уиски за 100 милиона долара, но хайде, Конър, върни се към първата си любов.", сподели Чандлър след боя.

Мръсен боец ли е Чандлър ?










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес