Зареждане

Майкъл Биспинг: Не виждам как Пади Пимблет ще стане шампион в UFC

Майкъл Биспинг: Не виждам как Пади Пимблет ще стане шампион в UFC
Публикувано на: Декември 16, 2023 в 05:00 ч
Въпреки че Пади Пимблет спечели четири поредни битки в UFC, това не убеждава Майкъл Биспинг, че може да стане шампион в UFC. 

Бившият шампион в средна категория Биспинг критикува боеца от Ливърпул, който ще се завърне в игра този уикенд. Той забеляза, че Пади отново започва класическото си промо, което се основава на глупости, унижение и обиди. Ето защо Майкъл хвърли собствените си аргументи и сподели, че Пади все още не е показал никакво ниво.

Биспинг вярва, че Пади е загубил последната си битка, която се проведе преди 1 година. Пимблет победи Джаред Гордън, но почти всички бяха на мнение, че съдиите му подариха победата. Сега Пади се завръща, за да се бие с Тони Фъргюсън в UFC 296. Биспинг даде мнението си за битката и прогнозира, че Пади няма да стигне до златото.

„Пади, Пади. Не мога да кажа, че не го харесвам, но не мога да кажа, че съм и фен. Начинът, по който той се представя, е доста против моите възгледи. Той ли е бъдещият шампион ? Ще бие ли всички с лекота ? За да можеш да говориш така, трябва да имаш нещо, което да го подкрепя. 

Пади все още не ме е убедил. Tой загуби дуела си с Джаред Гордън. Мисля, че медийната слава на Пади му е влязла в главата. Той играе някой, който не е. От друга страна, също е възможно, че ако не беше толкова известен, съдиите нямаше да му дадат тази победа срещу Джаред. 

Не искам да затъвам в тези теории, но въз основа на това, което видях, Пади загуби. Въпреки това най-големият проблем, който виждам, е, че леката категория е наистина заредена с качество. Пълна с качество, до което Пимбълт дори не се е доближавал.

И когато го направи, сигурно ще има големи проблеми. Порие, Гейджи, Оливейра, Махачев. Тук има много от тези предизвикателства. И може да не ви хареса, но просто не виждам начин Пади да преодолее това, за да стане шампион. 

Той говори за това като за неизбежност, когато все още не ни е показал нищо срещу някой по-добър. Пади говори много, но няма дела. Самият факт, че сега ще се бие с Тони Фъргюсън, показва, че той предпочита да приеме лесните предизвикателства. 

Пади не иска да работи върху изкачването в ранглистата. Мисля, че той ще има проблем с повечето бойци от десет нагоре.“, сподели Биспинг.

Ще може ли Пади да стане шампион в UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес