Зареждане

Майк Пери си избърса сопола в Люк Рокхолд преди BKFC

Майк Пери си избърса сопола в Люк Рокхолд преди BKFC
Публикувано на: Април 5, 2023 в 07:27 ч
Нещата станаха странни още в първия сблъсък между Майк Пери и Люк Рокхолд лице в лице.

На 29 април Рокхолд започва следващата глава от бойната си кариера, като сваля ръкавиците и започва да се състезава в бокса с голи ръце. Бившият шампион на UFC в средна категория подписа с Bare Knuckle Fighting Championship по-рано тази година, като промоутърският му дебют е насрочен за BKFC 41 срещу Пери.

Рокхолд и Пери се появиха на пресконференцията на BKFC 41 във вторник, което доведе до първия им сблъсък малко след това. Взаимодействието започна с това, че бившият шампион на UFC в средна категория се изправи на крака, като ръцете му се опираха на "Platinum".

Рокхолд направи фалшив удар с коляно в слабините на Пери, което накара Чаел Сонен да застане между тях, за да не се стигне до ескалация. След като се изправи пред камерите и се раздвижи, "Platinum" си издуха носа и го избърса в якето на Рокхолд, което предизвика смях у Сонен.


След като се раздели с UFC през 2021 г., Пери записа  огромен успех в BKFC с победи срещу Джулиан Лейн и Майкъл "Venom" Пейдж от Bellator. Междувременно Рокхолд се би за последен път през август 2022 г., като загуби срещу Пауло Коста за третото си поредно поражение. Роденият в Калифорния боксьор поиска да бъде освободен от UFC, за да проучи други възможности, и промоутърът го прие.

Освен Майк Пери срещу Люк Рокхолд в главното събитие на BKFC 41, за събитието на 29 април са предвидени още девет битки. В подглавния двубой Чад Мендес се завръща за второто си участие в BKFC срещу дебютанта в промоцията Еди Алварес, който подписа с тях по същото време като Рокхолд.


Бившата състезателка на UFC Бек Роулингз идва в Колорадо с надеждата да стане шампионка при жените, като детронира Кристин Фереа. Роулингз е опасна без ръкавици, но Фереа е спечелила четири поредни двубоя под в BKFC.

В BKFC 41 участват и бившите бойци от UFC Крис Камоци и Дан Спон. Бен Ротуел трябваше да се състезава на 29 април, но неговият съперник наскоро се отказа и се търси заместник.

Напомняме ви, че BKFC намекнаха, че имат планирана дата за шоу в България на 2-ри септември.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес