Зареждане

Майк Пери победи Мики Гал с решение

Майк Пери победи Мики Гал с решение
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 05:42 ч
Майк Пери и Мики Гал се биха в подглавната битка на UFC on ESPN 12, което се провежда във Вегас. Битката между двамата беше в полусредна категория, а интересен факт беше този, че Майк нямаше треньори в своя ъгъл, а само новата му приятелка. В първия рунд изобилстваха размените на удари, в които Пери имаше предимство пред своя опонент. Гал вярваше, че ще има предимство на земята, но не такъв беше развоя на събитията.

Вижте също: Резултати от UFC on ESPN 12

След здравите размени Пери пренесе битката на земя, където опита събмишън, но не успя и до края на рунда вкара граунд енд паунд. Във втория рунд Пери отново продължи да се движи напред и да търси тежки удари. Гал опитва да пренесе битката на земя, но не успява. Пери от своя страна потърси клинч и свали Гал на земята. Мики опитва няколко захвата за предаване, но без успех. Майк вкарва граунд енд паунд, а Гал с нов опит за събмишън, но пак не успява.

Вижте също: Кой е победителят от играта "Прогнозирай и спечели с MMA.BG"

Здрави размени на удари, а в края на рунда мощен десен от Пери и Гал е в нокдаун. Пери опитва да приключи боя, но Гал оцелява и край на рунда. В третия рунд Пери продължи да е по-добър, както в стойка, така и на земята. Майк доминираше в този последен рунд и битката стигна до решение, което беше единодушно в негова полза -  (29-28, 29-28, 29-28). С тази победа Пери прекъсва серия от 2 поредни загуби.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес