Зареждане

Майк Пери иска да накаже Майкъл Джей Уайт заради Кимбо Слайс

Майк Пери иска да накаже Майкъл Джей Уайт заради Кимбо Слайс
Публикувано на: Януари 5, 2020 в 15:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Майк Пери (13-6 MMA) е любимец на феновете, защото винаги дава най-доброто от себе си в клетката. Той може и да не печели в последните си срещи, но показва сърце и завидна издръжливост. В началото на своя престои в UFC, Пери се справяше страхотно, но в последно време има само 2 победи от 7 срещи в UFC.

‘Platinum’ си е пропомнил за легендарният уличен боец Кимбо Слайс, който почина преди няколко години и реши да го защити. Пери е гледал видео, на което актьорът Майкъл Джей Уайт опитвал да научи Слайс на определена техника, но Кимбо не се справял добре и това ядосвало Уайт. Майк изяви желание да покаже някой номер на Джей Уайт и го призова за битка с голи ръце:


Наскоро един актьор говореше как опитвал да научи Кимбо Слайс на някаква техника, която била прекалено трудна за него. Мисля, че тези актьори е по-добре да се придържат към филмите. Едно коляно и твоя нос ще изглежда като специален ефект. 

Мисля, че Кимбо щеше да срита задника на Майкъл Джей Уайт и неговия тон не ми харесва. Той трябва да се бие с мен в задния двор с голи ръце, защото много искам да науча тази затворническа техника, за която говореше.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес