Зареждане

Max Holloway разкри датата за среща с Brian Ortega

Max Holloway разкри датата за среща с Brian Ortega
Публикувано на: Април 20, 2018 в 09:44 ч

Шампионът в ктегория перо Max Holloway даде всичко от себе си, за да спаси положението след като Tony Ferguson беше принуден да се оттегли от битката си с Khabib Nurmagomedov по-рано този месец.

След като обаче лекарите му забраниха да се състезава, Holloway продължава да гони следващата си битка, която се надявада да се случи по време на UFC 226 това лято.

Holloway последно защити колана си срещу Jose Aldo за втори път в UFC 218 миналата година, и тъй като отстраняването му от UFC 223 не беше свързано с контузии, "Blessed" е вече готов за действие.

Очевидният претендент за следващата му защита е Brian Ortega, който замести Holloway и успя да нокаутира издръжливия Frankie Edgar в UFC 222.

Holloway (19-3) се бори за двубой в UFC 226, което ще бъде предвождано от суперсрещата между шампиона в полутежка категория Daniel Cormier и първенеца в тежка категория Stipe Miocic.

Holloway можеше да има шанс да спечели титлата в лека категория, ако отслабването не му беше попречило да се бие с Nurmagomedov, който в последствие надви Al Iaquinta, спечелвайки временната титла на дивизията.

Как ви се струва битката между Holloway и Ortega да се разиграе именно в UFC 226?   

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес