Зареждане

Max Holloway очаква да защитава титлата срещу Brian Ortega в UFC 226

Max Holloway очаква да защитава титлата срещу Brian Ortega в UFC 226
Публикувано на: Април 12, 2018 в 09:35 ч

След като беше принуден да се оттегли от срещата в лека категория срещу Khabib Nurmagomedov през изминалия уикенд, Max Holloway сега се е съсредоточил върху своята дивизия. В наскорошно интервю той разкри датата, на която очаква да се завърне:

"Dana ми се обади и ми каза 'Няма проблеми, момче, опитахме', 'Благодаря ти, че опита всичко' и 'Продължаваме нататък'. Така че следва Brian Ortega - надявам се да успеем да организираме срещата за юли.

Разпитвам. Всички говорят за картата тогава. Трябва да се върна обратно в своята категория, но ако от UFC ме повикат да се бия отново с Khabib, би било забавно."

И наистина, въпреки че 6-те дена, с които разполагаха, не бяха достатъчни, за да се създаде достатъчно интерес към битката на Max и Khabib, феновете я очакваха с нетърпение. И нищо, че този път не успя, "Blessed" все пак възнамерява някога отново да се върне в лека категория.

Има причина Max да се опитва да се бие през юли - той се надява да може да се дореди до следващото нюйоркско издание на UFC, което ще бъде през ноември.

"Dana каза, че това е най-добрата възможност - имал съм ресурсите да се справя с Ortega. Не спомена дата, но се надявам на юли. Искам да се бия тогава, за да мога да се завърна в Ню Йорк и да се пробвам още веднъж."

"Искам отново да се бия в центъра на Ню Йорк. Феновете говорят за това - знам, че всички искат тази битка, а и продължавам да бъда споменаван в туитър след като бях отстранен от срещата. Мнозина казват 'Нека видим двубоя между Holloway и Ortega в UFC 226'. Ами да го направим тогава. Искам да се бия. Искам да изляза и да покажа на всички от какво тесто е замесен 'Blessed'."

Друг е въпросът дали Max все още ще притежава титлата, когато все още необявеното събитие ще се проведе, тъй като "T-City" има за цел да подобри перфектния си резултат (14-0, 7-0 UFC), отнемайки пояса на Holloway.

След като вече суперсрещата няма шанс да подгрява двубоя между Daniel Cormier и Stipe Miocic, именно битката на Holloway и Ortega би могла да запълни мястото.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес