Зареждане

Max Holloway: Готов съм да се бия за титлата с майка ми

Max Holloway: Готов съм да се бия за титлата с майка ми
Публикувано на: Юли 23, 2019 в 09:01 ч
Max Holloway е готов да брани титлата си в категория перо срещу всеки и навсякъде. Той залага пояса този уикенд в Канада срещу Frankie Edgar и двамата ще се бият в главната битка на UFC 240. Holloway идва след първа загуба от 5 години, която спря неговата серия от 13 поредни победи и той не успя да стане двоен шампион. Сега "Blessed" е мотивиран и иска да си запази пояса. Той е готов дори да го брани в битка срещу своята майка:


Много хора идват, за да ми вземат титлата, но аз трябва да спирам тази инвазия. Трябва да защитавам родината си и това ще направя. Нямам търпение за битката. Edgar е легенда, която уважавам и ние сме еднакви, защото и двамата се бием до смърт. Казвал съм го много пъти, но ще го кажа и сега: Мамо, обичам те, но ако подпишеш договора, то аз ще се бия с теб. 

Да, тя най-вероятно ще ми срита задника в клетката, но аз ще бъда там. Аз съм боец, който иска да се бие и определено отново ще се бия в лека категория. Разбира се, че искам да съм двоен шампион. Ще се бия срещу всеки. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес