Зареждане

Max Holloway: Frankie Edgar заслужава шанс, защото е легенда

Max Holloway: Frankie Edgar заслужава шанс, защото е легенда
Публикувано на: Юли 20, 2019 в 09:00 ч
Много бойци не бяха съгласни с това, че Frankie Edgar получи шанс за титлата в категория перо, но шампиона го защити. Max Holloway вярва, че неговия опонент заслужава шанс, защото е легенда в спорта. Двамата ще се бият за колана в главната битка на UFC 240, което ще се проведе в края на месеца в Канада. Holloway идва след първа загуба от 5 години, която спря неговата серия от победи и сега е мотивиран да стартира нова серия:


Frankie си е Frankie. Той направи много неща в тази категория, въпреки че беше по-дребен от другите и трябва да го уважавате. Нямам търпение за битката. Уважавам го много и мисля, че той е легенда и ще влезе в Залата на славата на UFC. Такива битки ме вълнуват. Не ми е трудно да намеря мотивация. Двамата трябваше да се бием няколко пъти, но не стана. 

Edgar е видял моите последни две битки и това ще са материали, над които той да анализира и измисля стратегии. Edgar от своя страна имаше само една битка в периода, в който трябваше да се бием. Не ми е трудно, но той става по-добър.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес