Зареждане

Matt Serra: Gaethje и Ortega ще създадат проблеми на Khabib в клетката

Matt Serra: Gaethje и Ortega ще създадат проблеми на Khabib в клетката
Публикувано на: Септември 19, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR 
Matt Serra, който е бивш шампион на UFC и член на Залата на славата вярва, че Justin Gaethje и Brian Ortega ще създадат доста проблеми в клетката на Khabib Nurmagomedov. Serra беше на събитието UFC 242 в Абу Даби и изгледа на живо битката между Khabib и Dustin Poirier, която завърши с победа за дагестанеца. "The Eagle" победи със събмишън в 3-тия рунд, но преди да победи се озова в гилотина и беше на косъм от загубата.

Matt е следил внимателно развоя на събитията в клетката и вярва, че Ortega ще удуши Khabib ако го заключи с такава гилотина. Ето какво още сподели Serra за Khabib и двамата негови колеги, които могат да му създадат проблеми в октагона:


Стиловете правят битките. Бях в Абу Даби и гледах как Khabib се би с Dustin Poirier и изглеждаше страшно доминантен. Това беше нещо друго, но все пак стиловете правят битките. Чудех се дали има някои в категорията, който да му създаде проблеми и да е опасност за него. 

Веднага ми изкочиха в главата две имена и едно от тях е Brian Ortega, а другото Justin Gaethje.. Не ми пука какво казват другите. Тази гилотина беше много стегната. Много бих искал да чуя какво ще каже Khabib за тази гилотина, но тя беше доста сериозна. Щеше да е доста различно ако я беше приложил някой по-прецизен като Brian Ortega. 

Кой е успявал да държи Gaethje на земята и да го пребие ? Никой не го е правил. Той е много силен и кардиото не му е проблем. Той има много сила в ръцете и успява много добре да миксира ударите и ритниците. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес