Зареждане

Matt Riddle: Dana White е безсърдечен малоумник

Matt Riddle: Dana White е безсърдечен малоумник
Публикувано на: Септември 29, 2019 в 01:23 ч
Бившият боец на UFC Matt Riddle не е доволен от своя бивш шеф Dana White. Riddle дебютира в UFC през 2008 година и спечели с решение над Dante Rivera, а след това последваха победи, загуби и несъстояли се битки. Matt записа рекорд 7-3-2 в UFC и през 2013 година беше освободен от организацията, защото в две от своите битки даде положителна проба за марихуана.

Riddle успя да спечели тези битки, но те бяха обявени за несъстояли се заради марихуаната. Мина доста време от раздялата между двете страни и сега Riddle се изявява в WWE. Наскоро в интервю президента на UFC реши да поговори отново за Riddle и сподели, че не съжалява за раздялата, защото била правилно решение. Това не се хареса на Riddle и той изравни своя бивш шеф със земята в социалните мрежи:


Dana White, не съм ядосан заради това, че ме уволни. Ядосан съм заради това, че ти си един безсърдечен малоумник с прекалено много власт и пари. Ти почувства нужда да ме наречеш загубеняк, след като ме уволни, а тогава аз бях в серия от 4 поредни победи. 

Тогава ми се роди 3-то дете и ти едва не ме разори. Да казваш, че моето уволнение е било правилното решение е най-глупавото нещо, което някога може да кажеш. 

Ти буквално опита да съсипеш моята кариера и живот. Всичко това се случи, защото си една гологлава кучка, която не можеше да ме контролира. Спри да лъжеш, защото е тъжно, братле.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес