Зареждане

Matt Hughes отрече да е пребивал жена си

Matt Hughes отрече да е пребивал жена си
Публикувано на: Март 1, 2019 в 00:00 ч
Наскоро стана ясно, че съпругата и братът на Matt Hughes са си извадили органичителна заповед, защото той станал доста агресивен. Неговата съпруга го обвини, че я пребил и се заканил, че ще я убие, а с брат му спорят за собствеността на трактор. В крайна сметка жена му получи своята органичителна заповед и също така е подала документи за развод. Matt Hughes пострада сериозно, след като неговия джип беше ударен от влак и той получи мозъчна травма. Днес той реши да разкаже своята версия за нещата, които говорят срещу него:



След трагичния инцидент с влака през 2017 година живота ми се промени завинаги. Някои от дните ми са абсолютен ад. Предизвикателствата и битките, през които минавам сега са далеч по-големи от тези, които имах в клетката. Вече не съм същия човек и всеки ден се опитвам да съм нормален човек, колкото може да си нормален с мозъчна травма. 

Разбирам, че не е лесно да учиш един възрастен човек да прави всичко отначало. Разбирам също така, че съм бреме за всички около мен. Наясно съм, че съм главоболие за моето семейство. За съжаление моя брак не беше перфектен още преди този инцидент. 

Аз никога, никога не бих наранил хората, за които ме е грижа най-много. Не обиждам онези, които се опитват да ме наранят и да ме изкарат чудовище след тези фалшиви обвинения. Сега разбирам, че те просто правят това, което трябва да направят, за да се освободят от мен завинаги, за да могат те да се върнат към нормалното. Чувствам се ужасно, защото моя инцидент обърна света им.


На онези от вас, които ми помогнаха, подкрепиха, грижеха се за мен, се молеха за мен - наистина не мога да ви се отблагодаря. Да, знам кои са верни и никога не са се отказвали от мен, дори когато съм на най-ниското си ниво. Благодаря ви. Благодаря ви от сърце.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес