Зареждане

Мат Фревола отпадна от UFC on ESPN: Блейдс срещу Волков

Мат Фревола отпадна от UFC on ESPN: Блейдс срещу Волков
Публикувано на: Юни 19, 2020 в 05:00 ч
Мат Фревола отпадна от битката си с Франк Камачо, която беше част от бойната карта на UFC on ESPN: Блейдс срещу Волков. Двамата трябваше да се бият в лека категория, но човек от щаба на Фревола е дал положителна проба за COVID-19 и организацията са решили да го извадят от събитието. Мат не е доволен от това, но няма какво да направи. 30-годишния американец е с рекорд 8-1-1 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи.

За щастие събитието няма да остане с 1 битка по-малко, защото UFC намериха заместник на Фревола. Джъстин Джейнс е приел битката с кратко предизвестие и този уикенд ще мери сили с Камачо. Ето какво сподели Фревола в социалните мрежи, след като отпадна два дни преди събитието:


UFC решиха да ме извадят от събитието този уикенд, защото един от хората от моя щаб е с положителна проба за COVID-19. Направихме всичко възможно, за да има битка. Направиха ми два теста, които бяха отрицателни, но въпреки това от UFC не искаха да рискуват. Нямам лоши чувства към моя приятел и брат, защото той много ме подкрепяше. 

В момента е на 100% здрав и се чувства добре, така че трябва да е безсимптомно. Това е откачена ситуация и всичко се случва с причина. Теглото ми наред и съм подготвен. Бях много развълнуван за този двубой с Франк и му казах, че ако му намерят нов опонент за събота, то аз ще викам за него. Ако не, то аз съм готов да приема пак този двубой възможно най-скоро или когато пожелае.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес