Зареждане

Масвидал за счупената челюст на Колби: Клоунът си получи заслуженото

Масвидал за счупената челюст на Колби: Клоунът си получи заслуженото
Публикувано на: Декември 20, 2019 в 17:47 ч
Носителят на титлата "Най-гадното копеле" на UFC, Хорхе Масвидал изрази мнението си след поражението на Колби Ковингтън от Камару Усман в UFC 245, като заяви, че бившият му приятел и тренировъчен партньор получи точно каквото заслужава, след като стана ясно, че челюстта му е счупена от ударите на Усман.

В шоуто Jim Jim в CBS Sports, Масвидал заяви, че се е надявал точно на физическо възмездие, след като Ковингтън отказва да плати на общия им треньор, след "Chaos" като победи Рафаел дос Аньос на UFC 225.

"В началото първоначалната ми реакция бе просто да му счупя лицето, но треньорът ми каза, че вероятно това ще ме вкара в затвора. Нека Вселената да се погрижи за него.

"И точните му думи бяха:" Ще го вкараме в клетката изкушен от голяма награда и ще му счупим челюстта ". Факт е, сега челюстта му е счупена."

Поражението на Ковингтън в UFC 245 бе съпътствано със счупване на челюстta в третия рунд от тежък удар с дясна ръка на Усман. И това, съчетано с неговото поражение в петия рунд, е било точно това, което Колби заслужава, според Масвидал.


Но „Gamebred“ отбеляза също как човек, който изгради името си с говорене на глупости, не успя да се приеме доза от собственото си лекарство, когато нещата се обръщат срещу него.

"Кариерата на всеки боец се основава на това зрителите да му станат фенове и да го издигнат, нали? Ако дойда в шоуто ви и просто плямпам куп противоречиви неща за различни хора, това ще го напрвя за да накарам слушателите да реагират", каза той казах.

"Всъщност това не е моя стил, но други хора го правят непрекъснато. Той е олицетворение на точно това нещо. Винаги иска да провокира някаква реакция у хората.

"Сега този човек, когато хората се опитват да го провокират и да получат реакция от него, той ги блокира в Instagram. Той си спря опцията за коментиране, така че не можете да му пускате коментари. Той казваше колко негативни са те към него и така нататък.

"Да ви припомня само, че това е човекът, който наричаше хората девственици, казваше им глупаци, които живеят в мазето на родителите си. Подиграваше се на бразилците - а тази държава, не е като да е богата държава. Там има много бедност и много хора там приемат присърце какво се казва, но на него не му пукаше.

"И той правеше всичко това за да получи лайкове във Фейсбук. За да си увеличи приходите от платените гледания на неговите битки... Точиз човек е клоун, човече. И си получи заслуженото."

Между другото, ако искате да спечелите същите ММА ръкавици като тези на Масвидал от снимката горе, включете се в играта на MMA.BG - остават няколко дни до края.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес