Зареждане

Масвидал твърди, че Конър отказал битка с него: По-силен и по-бърз съм

Масвидал твърди, че Конър отказал битка с него: По-силен и по-бърз съм
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 00:00 ч
Боецът в полусредна категория на UFC, Хорхе Масвидал твърди, че Конър Макгрегър е отказал предложение за двубой помежду им.

Масвидал е трябва да се изправи срещу Гилбърт Бърнс в съглавното събитие на UFC 287. Победа за Масвидал би го върнала обратно в микса за титлата, особено ако настоящият шампион Леон Едуардс все още я държи.

Едуардс заяви, че Масвидал ще бъде страхотен опонент, ако и двамата преминат през следващите си противници.

И все пак, това не спира Масвидал да се насочи към суперзвездата на UFC Макгрегър - битка, която той иска да си уреди през последните няколко години. Този път Масвидал предположи, че Макгрегър не е искал битката заради разликата в стиловете им и проблемите които ще има ирландеца.

„Той просто не го иска. Всеки път, когато UFC го повдига на въпрос, той го отбягва“, заяви Масвидал. „Не знам защо. Мисля, че съм по-голям. Мисля, че съм по-бърз от него и двамата знаем, че удрям по-силно от него.

Така че, разбирам, стилистично не е най-доброто за него. Не само ще го пребия, но и ще го направя по начин, който не е добър за неговия имидж. Ще го победя изцяло в стойка."

Масвидал, който сега е на 38 години, тръгна добре през 2019 г., но след това представянето му беше доста вяло.

Масвидал изпусна три поредни победи срещу Камару Усман (два пъти) и Колби Ковингтън и сега се намира в съдебна битка с последния след нападение пред ресторант.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес