Зареждане

Масвидал иска реванш с Диаз, след като победи Усман

Масвидал иска реванш с Диаз, след като победи Усман
Публикувано на: Юли 7, 2020 в 05:00 ч
Хорхе Масвидал вече е планирал бъдещите си битки и вярва, че този уикенд ще стане безспорен шампион в полусредна категория. "Gamebred" прие битка с кратко предизвестие с Камару Усман и двамата ще премерят сили в главната битка на UFC 251 в Абу Даби. Хорхе е в серия от 3 поредни победи с нокаут, които записа миналата година.

Той взе скалпа на Дарън Тил, Бен Аскрен за 5 секунди и Нейт Диаз. Масвидал успя да спечели уникалния пояс "най-лошо копеле" в UFC и никога не е бил по-известен. Сега опитния ветеран е на път да пожъне нов успех, но няма да му е лесно. Той обаче не се притеснява и пред ESPN сподели, че ще спечели златото и ще даде шанс на Нейт Диаз:


Има двама бойци, които са в моя радар и Нейт Диаз е един от тях. Първата ни битка беше добра и хората не получиха резултатът, който искаха. Знам, че Нейт иска реванш и аз също го искам с цялото си сърце. Когато спечеля титлата в полусредна категория, то тогава бих искал да дам шанс на Нейт за нея. Той ми даде шанс за титлата "най-лошо копеле". Нека се бием сега за титлата в полусредна категория. 

Друг пич, срещу когото искам да се бия е Стивън Томпсън. Не е заради лична вражда, защото аз го обичам и уважавам. Просто много бих искал реванш с него. Определено мисля, че ще се справя по-добре, отколкото в първата ни битка. Много бих искал да направя реванш с и Томпсън. Това определено е нещо, което ще се случи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес