Зареждане

Масвидал: Чимаев ще гушка краката на Диас и ще му подуши чатала

Масвидал: Чимаев ще гушка краката на Диас и ще му подуши чатала
Публикувано на: Август 7, 2022 в 15:00 ч
Нейт Диас най-накрая ще се завърне към бойните спортове.

Той ще се сблъска с феномена в полусредна категория Хамзат Чимаев в предстоящото събитие UFC 279 на 10 септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада. Нейт е огромен аутсайдер в букмейкърите срещу "Borz" в битката, която ще е последна за Диас под банера на организацията.

Но не всеки очаква това да е тотална доминация от страна на чеченеца. Хорхе Масвидал е мерил сили с Нейт Диас и определено не го подценява. Масвидал смята, че Диас има шанс да победи Чимаев, който не бил чак толкова добър.

„Наистина не мисля, че Хамзат е толкова добър, колкото казват. Все още не съм видял нещо, което да ме накара да вярвам в този човек. Стилистично не е най-доброто, когато мисля за шибания Хамзат.

Дадоха на Нейт един скучен борец , който ще се опита да прегърне краката му и да подуши чатала му. Това трябваше да е партито за напускане на Нейт, но не мина по план.

Мисля, че Хамзат вероятно ще спечели, но виждам, че Нейт го отстранява в рунд четири или пет, защото Хамзат няма кардио. Той няма такъв опит и мисля, че и той попада в момента, в който губи енергия, правейки глупости.

Нейт ще спести цялата тази енергия и ще влезе в лицето му, когато има значение. Мисля, че Хамзат трябва да спечели, но няма да се изненадам, ако Нейт спре този задник. 

Аз лично бих искал да му разбия лицето. След като започне да продава платени гледания и подобни глупости, нямам нищо против да му разбия шибаното лице.“каза Масвидал пред MMAFighting.

Чимаев явно се е засегнал от критиките на Масвидал. В социалните мрежи чеченеца припомни на Масвидал загубата му с нокаут от Камару Усман.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес