Зареждане

Марвин Ветори победи Пауло Коста с решение

Марвин Ветори победи Пауло Коста с решение
Публикувано на: Октомври 24, 2021 в 02:12 ч
Бившите претенденти за титлата в средна категория Марвин Ветори и Пауло Коста премериха сили. Двамата се срещнаха в главната битка на UFC Fight Night 196, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Срещата им беше в полутежка категория, след като Коста не влезе в лимита за средна категория.

Битката им беше изключително интересна и продължи 25 минути. Двамата си разменяха много тежки попадения. Ветори заложи на ударите в главата, а Коста на удари в тялото. Почти цялата среща се проведе в стойка, а бомбите не спряха да валят от двете страни.

Във втория рунд Коста бръкна в окото на своя съперник и рефера му отне 1 точка. Няколко пъти Коста успя да вкара страховити удари на Ветори, който остана на крака. Марвин показа желязна брадичка, която беше в основата на неговата победа.

През цялото време размените на удари не спираха. Феновете очакваха война и точно това получиха. След 25 минути бой срещата стигна до решение, което беше единодушно за Ветори - (48-46, 48-46, 48-46).

С тази победа Ветори се връща на победния път. Той печели 8 от последните си 10 битки в UFC и само Израел Адесаня успя да се справи с него. Коста от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби за първи път в кариерата си.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес