Зареждане

Марлон Мораеш: Aз трябва да се бия с Пьотр Ян

Марлон Мораеш: Aз трябва да се бия с Пьотр Ян
Публикувано на: Юли 20, 2020 в 16:25 ч
Бившият претендент за титлата в категория петел Марлон Мораеш иска нов шанс за титлата. 32-годишния бразилец се би за златото миналата година с Хенри Сехудо и загуби с нокаут в края на 3-тия рунд. Бразилеца успя да запише победа с решение над Жозе Алдо в края на миналата година и сега категорията вече има нов шампион. Пьотр Ян успя да победи Алдо с нокаут на UFC 251 и раздвижи категорията. В момента в категория петел няколко бойци се карат за шампионската битка и Мораеш реши да се намеси.

Към днешна дата той е номер 1 в категорията и сподели, че именно той пак трябва да се бие за титлата. Много фенове смятат, че Алжамейн Стърлинг трябва да се бие за златото, но Марлон не е съгласен. В края на 2017 година Мораеш нокаутира брутално Стърлинг за 67 секунди и вярва, че претенциите му са по-силни от тези на Стърлинг. Ето какво написа бразилеца в социалните мрежи:


Поздрави за Пьотр Ян, който е нов шампион в категорията. Истината е тази, че аз нокаутирах Стърлинг и Джими Ривера. Приключих Асунсао и победих Алдо. Как може да говорите, че аз не съм безспорен претендент за титлата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес