Зареждане

Marlon Moraes: В момента аз съм най-добрият в света

Marlon Moraes: В момента аз съм най-добрият в света
Публикувано на: Юни 8, 2019 в 00:01 ч
Атрактивните победи в клетката, които Marlon Moraes успя да запише му спечелиха шанс за титлата в категория петел. В последните 8 години той успява да запише 17 победи и една спорна загуба, която му нанесе Raphael Assuncao с раздвоено решение. Moraes си отмъсти за тази загуба и преди няколко месеца събмитна Assuncao в първия рунд на битката им. В неделното утро Moraes влиза в клетката с Henry Cejudo и ще опита да спечели титлата. В последните си 3 битки "Magic" приключва опонентите си и печели бонуси. Той вярва, че е най-добрият в момента и ще го покаже този уикенд:


Радвам се, че съм тук и ще се бия в главната битка. Нямам търпение за срещата. Готов съм и ще го накарам да си плати. Ще спечеля титлата. Моя план е да го накарам да пропусне, а след това да си плати. Ще покажа на света кой е най-добрият боец. В момента това съм аз. Имам много оръжия и няма да разчитам само на ритниците. 

Имам граплинг и ще видим как ще се случат нещата и къде ще спечеля битката. Обичам да се тествам и знаех, че в UFC ще се бия с най-добрите от най-добрите. Имам титла, която да спечеля този уикенд и после ще трябва да я браня. Нека той се занимава с медиите, а аз ще тренирам, за да го победя. Искам да кажа на феновете да гледам моята битка, защото ще е страхотна. Гледайте как ще стана шампион. Ще има магия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес