Зареждане

Mark Hunt: Забавно е да си безработен и да се чувстваш добре от това

Mark Hunt: Забавно е да си безработен и да се чувстваш добре от това
Публикувано на: Декември 4, 2018 в 00:01 ч
Mark Hunt вече не е боец на UFC и е доста радостен от този факт. Той изкара 7 години в организацията и успя да запише 8 победи и 8 загуби, 1 равенство и 1 NC . Hunt дори успя да стигне до битка за временната титла, но беше нокаутиран от Fabricio Werdum. Отношенията на Mark се влошиха значително с UFC преди две години и той заведе дело срещу тях, защото не му уредили честен двубой с Brock Lesnar, който го победи, но се провали на допинг тест.

Миналия уикенд Super Samoan проведе последната си битка от своя договор и я загуби с решение от Justin Willis и сега е безработен, но се чувства добре от това:


Някак си е забавно да си безработен и да се чувстваш добре от това. Искам да се бия още 5 пъти в други организации или за мен самия. Искам да благодаря на UFC, защото дойдох в тази организация, въпреки че не бях желан. Благодарен съм им, че ме държаха толкова години, но е време да се разделим. Време ми е да продължа към по-големи и по-добри неща. Преди време се срещах с психолог, защото бях загубил страстта и мотивацията си за битки в ММА. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес