Зареждане

Mark Hunt изравни със земята Jones и скапаната компания UFC

Mark Hunt изравни със земята Jones и скапаната компания UFC
Публикувано на: Декември 24, 2018 в 14:52 ч
 Mark Hunt е един от бойците, които яростно критикуваха UFC и бойците, които се провалят на допинг тест. Той загуби през 2016 година от Brock Lesnar, който по-късно се провали на допинг тест и Hunt заведе дело срещу UFC, защото не му уредили честна битка. По-рано този месец Hunt проведе последната си битка в UFC и загуби с решение от Justin Willis. Той вече не е част от организацията и след всичко, което се случи днес около Jon Jones, Mark не смята да мълчи и отприщи гнева си към всички, които участват в това:



Нека преместим цялото събитие в последната седмица, заради един измамник. Насърчаването и опрощаването на стероидите не е готино. UFC, Jeff Novitzky, Dana White, Jones всички сте безполезни, малки мамещи плъхове. Alexander не се занимавай с този загубеняк, защото той не ти е на нивото. Тази скапана компания винаги промотира измамници. Сега те местят цялото събитие от Вегас в Калифорния в последната седмица и то заради парите. Те отнеха любовта ми към спорта, тези скапани отрепки и крадци. Надявам се всички да ги съдят. Весела Коледа на всички шибаняци и Честита стероидна нова година.

UFC вие сте върховни измамници. Защо просто не премахнете Jones и не платите на Gustafsson, а събитието си го оставете във Вегас ? Ами хората, които вече платиха за всичко във Вегас ? Забравих, че вие се интересувате само от продажбите на платени гледания. Можеш да си завреш кривия ми пръст в задника, за Коледа Dana White. Ти си една малка и тъпа кучка.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес