Зареждане

Марк Хънт: UFC не се интересуват от живота на бойците

Марк Хънт: UFC не се интересуват от живота на бойците
Публикувано на: Май 1, 2020 в 08:29 ч
Марк Хънт не е готов да зароди томахавката с бившите си работодатели от UFC. Бившия претендент за титлата в тежка категория водеше дела срещу тях, но ги загуби. Той обвини организацията, че не му осигурявала честни битки, защото няколко негови опоненти се проваляха на допинг тест. Марк записа рекорд 13-14-1-1 в ММА, от които 8 победи в UFC, 8 загуби, равенство и 1 NC.

Вижте още - Марк Хънт: Дейна Уайт е крадливо, малко насекомо​​​

В средата на 2016 година Хънт загуби от Брок Леснар, който се провали на допинг тест и победата му беше отменена. Марк напусна UFC в серия от 3 поредни загуби, след като Джъстин Уилис го победи и договора му изтече. Сега Хънт е свободен агент и се оглежда за оферти, но отново критикува UFC и ето какво смята за компанията:

Вижте още - Марк Хънт мечтае за битки в Япония​​​

Вижте положението, в което се намират. Позволяват на назoбени бойци да се бият срещу чисти бойци и не се интересуват, ако някой умре. Вижте как се отнасят с бойците. Нима си мислите, че от UFC се интересуват от бойците и феновете ? Вижте какво направиха с Джон Джоунс. Заради него преместиха събитие от Вегас в Калифорния седмица преди галавечерта. Прецакаха феновете, които бяха платили. 

Всички бойци, които се биха в бойната карта загубиха 10% от парите си. Мислите си, че UFC се интересуват от хората ? Не им пука за тях. Хората трябва да видят какво наистина правят. Опитвах се да си върша работата и ми писна да ме прецакват. Хората говорят, че трябвало да печеля битките си и да не оставят измамниците да се измъкнат. Наказанията, които им дават са нищо. Даже не вярвам тъпакът Брок Леснар да си е платил глобата, която му наложиха. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес