Зареждане

Марк Хънт: Дейна Уайт е крадливо, малко насекомо

Марк Хънт: Дейна Уайт е крадливо, малко насекомо
Публикувано на: Април 28, 2020 в 05:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория на UFC, Марк Хънт вече не е в организацията, но не е приключил враждата си с тях. 46-годишния ветеран се раздели с тях през 2018 година, след като неговия договор с UFC изтече. Хънт беше бесен на организацията, защото няколко от неговите съперници се проваляха на допинг тестове и той заведе дела.

Вижте още - Марк Хънт мечтае за битки в Япония

Марк обвини организацията, че не му гарантирала честни битки, в които съперниците му да бъдат чисти. В крайна сметка той загуби в съда, но не е забравил за враждата. В интервю за Duello Channel, Хънт реши да поговори отново за това, което се случва в организацията, както и за Дейна Уайт. Ето какво е мнението му:


Нещата ще се променят, когато вкарат реформата на Али в ММА. Тя тотално ще промени нещата. Аз съм с тези момчета, които са част от този съдебен процес. Щом това дойде, това ще промени целия пейзаж на битките. Бойците получават повече пари, което е по-добре за тях. Те ще започнат да живеят правилно. Защо се изкачваш на върха в бойните спортове ? 

Правиш го, за да ти плащат повече. Точно сега не им плащат на тези момчета и ги ограбват. Знам как го правят и точно заради това водя тези няколко дела. Тъжно е да гледаш как тези млади бойци си мислят, че ще направят пари. Знаеш, че нещо не е наред, след като шампионите започнат да искат повече пари. Виждаме как боец като Стипе Миочич иска повече пари, а е шампион на организацията. 

Това е нещо, над което да размислим. Шефовете на компанията и лайнарите като Дейна ще казват, че трябвало да правят това и онова. В края на краищата той е просто едно насекомо. Уайт е просто едно малко, крадливо насекомо. Повечето бойци се страхуват да говорят за това. Дейна Уайт е смешка и идиот.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес