Зареждане

Марк Хънт: Няма престиж и пари в титлата на UFC

Марк Хънт: Няма престиж и пари в титлата на UFC
Публикувано на: Ноември 22, 2020 в 05:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория на UFC, Марк Хънт все още недоволства от своя престой в организацията. Няколко пъти той заведе дела срещу своите работодатели, но не постигна успех. 46-годишния ветеран отново критикува техните бизнес практики, като заяви, че титлата на UFC няма престиж, тъй като бойците не са достатъчно платени.

Марк се раздели с организацията преди 2 години, след като загуби от Уилис и навлезе в серия от 3 поредни загуби. За 8 години в UFC той записа 8 победи, 8 загуби, 1 равенство и 1 NC. Няколко пъти Хънт се би с бойци, които се проваляха да тестове за допинг и това го вбесяваше. Сега Марк планира да се бие в бокса и реши да коментира заплащането в бокса и в UFC. Ето какво каза той пред Submission Radio:

Няма престиж в тази титла, в титлата на UFC. В това злато няма пари. И това не ви казвам само аз, можете да видите от доказателствата, че всички го правят. 

Защо бихте искали да станете UFC боец? Защо бихте искали да станете шампион в тежка категория на UFC? Защо бихте искали да станете шампион, когато им плащат само 16 процента? Това е боклук. Честно казано боклук. Аз се смея, когато някой ми говори за продукт на UFC. Шампионите на UFC молят за повече пари. Какъв смисъл има да си боец на UFC ? Парите са в бокса. Там правиш по 50-100 милиона на битка. 

Видяхме как Конър Макгрегър направи пари в бокса. Може да си мислят, че 5-10 милиона са много пари, но тук говорим за организация, която е сред елита. Дейна Уайт говори за Антъни Джошуа и Джон Джоунс, който се оплаква за повече пари. Той прави само 5 милиона. Разбира се, че той трябва да бъде в тези битки по 100 милиона долара.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес