Зареждане

Мариян Димитров ще ползва съветите на Чимаев в боя с Фабиан Едуардс

Мариян Димитров ще ползва съветите на Чимаев в боя с Фабиан Едуардс
Публикувано на: Януари 15, 2022 в 04:00 ч
Мариян Димитров усилено се готви за своя дебют на една от най-големите ММА сцени в света. Старозагорецът излиза срещу Фабиан Едуардс в бой от средна категория на Bellator 275, което ще се проведе в Дъблин, Ирландия на 25-ти февруари. Мариян е шампион по бойно самбо и борба и държи рекорд 10-2 в MMA.

Димитров е в серия от 10 поредни победи и печели 7 от срещите си с нокаут. Той няма загуба от 8 години и за последно беше победен от Светлозар Савов през 2014 година. Димитров за последно победи Филипович на GFA 3 - Grand Fight Arena 3 през 2019 година.

Мариян Димитров очаква победа над Фабиан Едуардс, а след това изкачване по стълбите в средна категория. Той е проучил своя съперник и много добре познава неговите силните и слабите страни на Едуардс. До битката остават 6-7 седмици и Димитров планира лагер в Италия, където ще тренира с треньорът на Марвин Ветори, както и със самият италианец.

Димитров разки още, че е тренирал в Швеция с непобедената чеченска звезда на UFC Хамзат Чимаев и двамата се обменили доста опит. Мариян вярва, че "Borz" ще тероризира и малтретира полусредна категория в следващите години.

Чимаев показал някои техники на нашето момче, а той от своя страна ги подобрява и смята да ги използва в предстоящата си битка. Димитров е тренирал и с голямата легенда Алистър Овърийм. Ето участието на Димитров в YouTube канала Спортната джунгла, където той споделя очакванията си за бъдещето в лигата на Скот Кокър:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес