Зареждане

Мариян Димитров: Няма да успееш, ако не си се провалял!

Мариян Димитров: Няма да успееш, ако не си се провалял!
Публикувано на: Октомври 6, 2023 в 14:00 ч
Мариян Димитров се обърна към своите хейтъри и фенове.

Димитров е един от участниците в галавечерта по боеве с голи ръце на Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). Американската организация ще направи първото си издание в Европа на 17-ти ноември в "Арена София".

Вчера показахме снимка от физическата форма на нашият боец. Мариян е видял въпросната публикация и реши да сподели какво трябва да направи човек, за да успее в живота.



За съжаление в българското общество винаги има доста омраза към спортистите. Много хора пишат обидни коментари и подкрепят, но само когато печелиш. Загубиш ли, тогава веднага започва омразата и подигравките.

Ето какво написа Мариян под публикацията на ММА.БГ:

"Искам да се обърна към всички, които ще прочетат поста, хейтъри и други! НЯМА успех без ПРОВАЛ! Важно е да правиш опити, без значение какво се случва! Никога не съм твърдял, че съм най-добрият и никога няма да чуете или видите написано нещо подобно! България има много качествени състезатели във всички видове спорт, които са успешни! Падали и ставали, но в крайна сметка ПРОДЪЛЖАВАЛИ!", написа Димитров.

На събитието на BKFC Мариян Димитров ще се изправи срещу опасния Йедрей Дурски от Полша, който вече има опит в битките с голи ръце. Ние може само да го подкрепим, без значение дали ще спечели или загуби.

Успех, Марияне!!!





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес