Зареждане

Mara Romero Borella отнесе наказание до 2044

Mara Romero Borella отнесе наказание до 2044
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 11:26 ч
Mara Romero Borella е боец на UFC, който наскоро отнесе рекордно наказание от Италианската антидопингова агенция. Mara се състезава в категория муха и е с рекорд (12-5, 1-1 в UFC), а наказанието, което тя получава е в следвстие да това, че тя се състезавала докато все още е била наказана.

В този уникален случай Borella и нейния приятел Filippo Maserati, който по това време е ръгбист са обвинени в това, че разпространяват наркотици. Повдигнати са им обвинения за това, че продави канабис и кокаин на спортни събития, барове, нощни клубове. Mara  е обвинена, че дори продавала наркотиците в своята зала. Тогава WADA наказва Mara с 15 години, което изтича през 2029.

Тя обаче пренебрегва наказанието и продлъжава да се състезава и да от Италианската антидопингова агенция я наказават с допълнителни 15 години, които изтичат през 2044. UFC  от своя страна не са длъжни да изпълняват нарежданията на WADA и не е ясно в тази ситуация какво ще предприемат от USADA. Borella e първата италианка, която успява да спечели битка в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес