Зареждане

Мамед Халидов ще се оперира след XTB KSW Epic

Мамед Халидов ще се оперира след XTB KSW Epic
Публикувано на: Февруари 27, 2024 в 12:00 ч
При поражението от Томаш Адамек Мамед Халидов получи контузия на ръката и не можа да продължи битката.

Сега бившият шампион на KSW планира операция и обявява, че ще се върне, за да приеме ново предизвикателство. В главната битка на събитието XTB KSW Epic, което се проведе на 24 февруари в Гливице, имаше боксов мач между Мамед Халидов и Томаш Адамек. Битката завърши с контузия на ръката на Мамед и той реши да не излиза за четвъртия рунд.

След двубоя Мамед записа специален материал, в който каза, че трябва да се оперира, но след това ще търси ново предизвикателство.

"За съжаление ръката се нуждае от операция. Ще се възстановя и продължаваме към следващото предизвикателство. Ще го направим заедно. Благодаря ви, че сте там и подкрепяте. Съжалявам, че се получи така, че контузията ни попречи да го направим. За съжаление се случват такива неща. 

Сигурен съм, че ще се върнем по-силни. Ще намерим следващото предизвикателство и ще отидем там заедно. Благодаря ви много от сърце и до следващия път. Поздрави!", каза Халидов във Фейсбук.

Мамед е бивш шампион на KSW в полутежка категория и бивш шампион в средна категория. От дебюта си през 2004 г. той се е бил в 47 битки, от които е спечелил 37. Той има 17 победи с нокаут и 16 със събмишън. Предварителният план предполага, че Мамед ще се върне в клетката в края на годината на KSW 100.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес