Зареждане

Makwan Amirkhani: Conor McGregor се готви за завръщане

Makwan Amirkhani: Conor McGregor се готви за завръщане
Публикувано на: Октомври 3, 2019 в 04:00 ч
Conor McGregor не се е бил в октагона, откакто загуби от Khabib Nurmagomedov в края на миналата година. McGregor се целеше в завръщане в октагона през юли, но получи контузия в ръката и това отложи плановете. Makwan Amirkhani, който е съотборник на ирландеца твърди, че звездата е на път да се завърне и тренира услено в залата.

Amirkhani вярва, че McGregor е гладен за изяви и този негов глад ще го върне обратно в клетката, а това ще се случи в началото на следващата година. Ето какво още сподели Makwan в интервю:


Мисля, че в края на краищата Conor знае, че парите не са тези, които радват един атлет. Радва ни това да влизаме в клетката и да се състезаваме и мисля, че той е гладен за това. Той знае, че тези неща правят живота по-щастлив и това е нещото, което McGregor обича. 

Наистина вярвам, че ще се завърне. Неговата психика е на друго ниво. Conor направи няколко стъпки назад, но всички правим грешки и се учим от тях. Мисля, че той ще се завърне и ще бъде различен човек. 

Той е в залата и работи сериозно, за да се подобри. Мисля, че той ще се завърне в клетката през янаури или февруари 2020 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес