Зареждане

Макс Холоуей победи Яир Родригес във феноменална битка

Макс Холоуей победи Яир Родригес във феноменална битка
Публикувано на: Ноември 14, 2021 в 01:39 ч
Бившият шампион в категория перо Макс Холоуей записа поредната си впечатляваща победа. Холоуей се изправи срещу Яир Родригес в главанта битка на UFC Fight Night 197, което се проведе преди малко в института на UFC в Лас Вегас.

Битката им беше една от най-добрите за годината и почти сигурно ще спечели бонус за бой на вечерта. През цялото време бяхме свидетели на екшън и страхотни попадения от двете страни. В крайна сметка боя стигна до решение и Холоуей победи единодушно - (49–46, 48–47, 48–47).

В началото двамата си разменяха ритници. Холоуей вкара десен, след което и удари в тялото. Яир отговори с ляво кроше и лоу кикове. Родригес обработваше водещия крак на Холоуей. Двамата си разменят брутални комбинации от попадения. Страхотен рунд изпълнен с екшън от двете страни.

Във втория рунд Яир отново заложи на лоу кикове. Макс от своя страна обработваше тялото и главата. Ударите не спираха да валят от двете страни. В края на рунда Холоуей вкара летящо коляно в гърдите на своя опонент. 

В третия рунд Макс започна да оказва повече натиск и вкарваше удари с коляно. Размяна на джабове и десен от страна на Холоуей, с който сваля Яир на земята. Макс го последва на земята и опитва събмишън, но не успява. Граунд енд паунд от бившия шампион. Яир успя да се изправи и размените продължиха до края на рунда. По-доброто беше на страната на Холоуей.

В четвъртия рунд Макс вкара попадения и опита събаряне, но не успя. Макс успяваше да спечели размените на удари. Холоуей приложи гилотина, но не намери успех. Двамата се надиграват на земята и не след дълго се изправят. Добра размяна на удари и нов рунд в полза на Холоуей.

В последния рунд Яир знаеше, че изостава и даваше всичко от себе си. Тежките размени не спираха. Битката се пренесе на земята, където двамата опитаха събмишън, но без успех. Макс успя да се изправи и отнесе удар с лакът, но отговори с коляно. Поредна размяна на удари и край на битката.

Това беше една от най-добрите срещи за годината. Макс успя да спечели с решение / (49–46, 48–47, 48–47) / , но Родригес показа голямо сърце и си спечели много фенове. Добро представяне за Яир, който отсъстваше цели 2 години.

С тази победа Макс навлезе в серия от 2 поредни победи и ще получи шанс за титлата. Яир от своя страна се разделя със серия от 2 поредни победи.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес