Зареждане

Макгрегър за О'Мали: Не може да ме бие дори и в най-смелите си мечти

Макгрегър за О'Мали: Не може да ме бие дори и в най-смелите си мечти
Публикувано на: Май 24, 2024 в 16:00 ч
Конър Макгрегър обясни защо Шон О'Мали също беше атакуван по време на медийната си атака срещу Райън Гарсия за допинг.

"The Notorious" обиди Райън Гарсия и Шон О'Мали в медиите, когато избухна новината, че е открит остарин в системата на Гарсия след победата му на боксовия ринг над Девин Хейни. О'Мали получи шестмесечна забрана от USADA през 2019 г. за същото вещество. Конър се закани, че ще разбие О'Мали и Гарсия, защото двамата мамят в битките си. 

Той ги предизвика на спаринг в Ирландия, а за негова изненада О'Мали прие. По време на предаването на живо за Duelbits в платформата Kick, Макгрегър обобщи цялата ситуация:

"Знаеш ли, харесвам Шон О'Мали, наистина. Видях колко неуважителен беше Гарсия. Той не влезе в категорията, а след това се оказа, че е взимал допинг. Просто ми напомни за подобната ситуация с Шон, който беше ударен от рикошет. Наскоро също спомена, че ще ме бие. Той не би направил това дори и в най-смелите си мечти, но аз го харесвам. 

Срещнах го на един футболен стадион. Шон следваше модела на бокса и внимателно подбираше съперниците си. Той каза, че няма да се бие с бойци над неговия ръст. Тогава му казах: „Най-добрият ли си ? Световен шампион ли си ? Защото, ако си световен шампион, тогава трябва да се биеш с всеки. Трябва да настоявате, докато станете шампион. Бийте се с всеки по всяко време. Така го направих аз. 

Оттогава той се е изправял срещу Пьотр Ян, Марлон “Чито” Вера, Алджамейн Стърлинг. Той го направи и се доказа, така че бях щастлив. Не можете да мамите и да използвате допинг в бойните спортове. О'Мали беше мил с мен и знам, че го мотивирах да издигне кариерата си, както направих с много други играчи.", каза Макгрегър.

Макгрегър ще се завърне в октагона на UFC 303 на 29 юни. Негов съперник ще бъде Майкъл Чандлър. "The Notorious" отбеляза, че би искал да се бие общо три пъти тази година - през юни, септември и декември.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес