Зареждане

Макгрегър предложи на Поарие благотворителен ММА бой

Макгрегър предложи на Поарие благотворителен ММА бой
Публикувано на: Септември 29, 2020 в 10:10 ч
Конър Макгрегър направи интересно предложение на своя бивш съперник Дъстин Поарие. Бившия двоен шампион пожела да направят благотворителна ММА среща в Ирландия на 12-ти декември. "The Notorious" изключва UFC от схемата и щял да дари половин милион долара за благотворителната организация на Дъстин. Срещата щяла да бъде показно, чиято цел е само и единствено благотворителност.

Макгрегър твърди, че участва в много такива кампании и помагането на другите е близко до сърцето му. В срещата няма да има кантар, а правилата ще са стандартни за ММА бой. Конър щял да покрие всички разходи за пътуването на Поарие, както и неговото семейство. Бившия временен шампион веднага отговори за това предложение и сподели, че приема.

Поарие вярва, че тази среща ще помогне на много хора в затруднено положение. Най-лошото копеле в ММА / Хорхе Масвидал / също се развълнува и сподели, че с удоволствие ще гледа Макгрегър и Поарие и даже щял да дари пари. Конър и Поарие се биха през 2014 година в категория перо. Тогава Макгрегър го нокаутира за минута и 46 секунди, което му донесе бонус.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес