Зареждане

Макгрегър: Бъдете промяната, която искате да видите

Макгрегър: Бъдете промяната, която искате да видите
Публикувано на: Юни 1, 2020 в 16:29 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Конър Макгрегър е разтревожен от това, което се случва в САЩ в последните дни. Масови протести избухнаха, след като преди седмица почина чернокож мъж в следствие на поредно полицейско насилие. Това разтърси Щатите, а в Минеаполист, където се случи инцидента хората започнаха да излизат извън контрол и палиха сгради и автомобили.

Вижте още - Джон Джонс раздава правосъдие по време на протест​​​

За щастие нещата започват да се успокояват, но протестите се увеличиха и в други градове. Властите мобилизираха полицейските сили и военни, за да се справят със случващото се. Джон Джоунс също се включи, за да раздаде правосъдие и охлади страстите на младежи, които бяха готови да правят безредици. Сега и Макгрегър реши да пусне изявление в социалните мрежи и призова за справедливост и търпимост:

Вижте още - Звезди от UFC отвратени от брутално убийство на чернокож от полицай​​​

На този свят няма място за несправедливост, расизъм и нетърпимост! Наистина трябва да слушаме и да се учим от тези, които изпитват болка. Бъдете пример за промяната, която искате да видите !! 

Да се молим, да се надяваме и да вярваме всеки ден, че всичко това е част от плана на Бог да ни води към по-добро и светло бъдеще напред. Бог да благослови всички!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес