Зареждане

Джон Джонс раздава правосъдие по време на протест

Джон Джонс раздава правосъдие по време на протест
Публикувано на: Юни 1, 2020 в 10:16 ч
Джон Джоунс реши да се намеси по време на протестите, които се случват в САЩ след трагичната смърт на Джордж Флойд. Преди седмица Флойд стана жертва на брутално полицейско насилие, в резултат на което почина по-късно в болницата. Свидетели записаха всичко и се виждаше как полицай е свалил на земята Флойд, който е с белезници.

Това обаче нe пречи на въпросния полицай да го натиска с коляно на врата, въпреки че Джордж го умоляваше, че не може да диша. В крайна сметка всичко завърши трагично, а по-късно 4-ма полицаи бяха уволнени. Това обаче не стопли местните в Минеаполис, които организираха масови протести. Нещата станаха много сериозни, а протестите прераснаха в пълна анархия. Наложи се гвардията да се намеси и нещата малко утихнаха , но протестите продължават с пълна сила и по другите градове.

Джоунс, който преди часове обяви, че се разделя с титлата реши да излезе по улиците и да раздаде малко правосъдие. "Bones" се натъкна на група тийнейджъри, които бяха готови да пръскат със спрей по сградите, но шампиона им отне "оръжието", а след това изригна с пост в социалните мрежи. Ето какво написа Джоунс:


Вече не знам дали тези простотии са в името на Джордж Флойд. Защо тези глупави тийнейджъри рушат нашия град ? Като млад чернокож съм много ядосан. Не трябва по този начин да влошаваме нещата. 

Всички възрастни трябва да започнат да говорят, да се обадят на семействата си и да останат по домовете си за вечерта. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес