Зареждане

Макензи Дърн твърди, че била жертва на домашно насилие

Макензи Дърн твърди, че била жертва на домашно насилие
Публикувано на: Май 27, 2023 в 01:00 ч
Макензи Дърн беше в разгара на съдебна битка с отчуждения си съпруг, Уесли Сантос, преди двубоя си с Анджела Хил на UFC Vegas 73. По време на скорошно участие в The MMA Hour, Дърн навлезе в подробности за приключилата връзка със Сантос.

За първи път тя го обвини във физическо насилие. Дърн разкри, че е била в ситуация, в която не може да се защити поради заплахи, че ще загуби дъщеря си, ако направи нещо. Тя остава във връзката, защото вярва в семейството и в това, което Бог искал.

 Но нещата се влошаваха и тя дори не успява да се защити.

„Чувствам, че през цялото това време трябваше да се защитавам за неща, за които никога не съм предполагала, че ще трябва да се защитавам. В моята връзка бях в ситуация, в която дори не се защитавах, защото ме заплашваха, че ако направя нещо, тогава мога да загубя дъщеря си. 

Аз останах в моята връзка, защото вярвах в семейството и вярвам, че това е, което Бог искаше. Но има определен момент, в който опитваш, опитваш и опитваш, но нещата не се променят и просто продължава да става все по-зле. И тогава, както казах, дори не успях да се защитя. 

Полицията беше извикана в къщата. Просто това излизаше извън контрол. Не искаш дъщеря ти да стане свидетел на това.", сподели Дърн пред Ариел Хелуани.

Сантос отрече обвиненията на Дърн в подготвено изявление пред MMAFIghting.

„Разочарован съм, че Макензи избра да направи публични изявления за нашия развод, особено след като той включва попечителството над красивата ни дъщеря. 

Тъй като сме в средата на съдебно производство, не мога да коментирам нищо в момента. Само ще кажа, че че изявленията на Макензи са неверни и клеветнически.“, написа Сантос.

В отговор на ограничителната заповед на Дърн, Сантос контрира, че е всъщност той е бил малтретиран. Той показва видео и снимки на разкървавен нос, който според него е причинен от нейн удар по време на инцидент на паркинга на ресторант.

Съдът не застана на страната на Дърн или Сантос по обвиненията в малтретиране, като установи, че двойката може да е участвала в взаимна битка по време на инциденти на предполагаемо малтретиране между тях.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес