Зареждане

Макензи Дърн срещу Анджела Хил на 13-ти май

Макензи Дърн срещу Анджела Хил на 13-ти май
Публикувано на: Февруари 22, 2023 в 15:00 ч
Ветеранките в категория сламка Макензи Дърн и Анджела Хил ще се изправят една срещу друга на UFC събитие, планирано за 13 май.

Град и място все още не са потвърдени за събитието, въпреки че организацията обикновено е домакин на събития Fight Night в UFC APEX в Лас Вегас. MMA Junkie първи съобщиха за двубоя, който беше потвърдено и пред MMA Fighting от човек, близък до бойците. Официално потвърждение на двубоя не е публикувано.

Дърн се връща на към битките след загуба със съдийско решение в предишния си мач, битка в UFC Vegas 61 с Ян Шиаонан, което я остави на 1-2 в последните ѝ три битки. Преди това майсторката на жиу-жицу бе в поредица от четири победи.

Хил идва в двубоя след победа със скорошно решение над Емили Дюкот, което отбелязва втората ѝ поредна победа. Преди това 38-годишната ветеранка от категория сламка загуби три поредни битки, всички със съдийско решение. С 22 битки зад гърба си, тя е един от най-опитните бойци в списъка на UFC.

Събитието на UFC на 13 май е оглавено от двубой в полутежка категория между бившия претендент за титлата Антъни Смит и Джони Уокър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес