Зареждане

Mairbek Taisumov: Проблемите с визата ме дърпат назад

Mairbek Taisumov: Проблемите с визата ме дърпат назад
Публикувано на: Януари 25, 2018 в 20:34 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Mairbek Taisumov е серия от 5 поредни победи с нокаут, а дори не е в топ15 в лека категория на UFC. След като в последните си 5 двубоя, той получи 3 пъти бонус за представяне на вечерта. Как може да пренебрегват такъв човек? След като победи Felipe Silva в UFC Fight Night 115, той каза че никога няма да може да се бие в САЩ, но това изглежда е на път да се промени, след като той вече има уредена среща на UFC 223 срещу Evan Dunham във Бруклин.

Той даде интервю наскоро в което каза какво се случва с визата:
 
Точно сега адвокатите ми работят по въпроса. Всичко ще свърши благополучно скоро. За сега мога само да чакам, но новините са позитивни и най-накрая ще получа виза. Имам страшно голяма нужда от визата си точно сега, защото от доста време този проблем дърпа кариерата ми назад. Не мисля защо това е проблем, има доста политици които са замесени и може би е това не знам. Аз не съм проблемен, боец съм не съм престъпник.

Добър човек съм, не знам защо ми се случи всичко това. Преди съм бил в Америка, състезавах се нямаше проблеми, но просто се случи изведнъж, не ми дават виза и не знам защо. Без виза съм принуден да чакам събития в Европа. Трудно е да се издигнеш , когато чакаш само за Европа. Имам надежда, че всичко ще се оправи защото това е много тъжно. Знам че взема ли си визата, мога да бия всеки един от топ 10.

Не се опитвам да проявя неуважение към Evan Dunham, но не съм го гледал досега, не знам какво и с кого се е бил. Без значение кой е дали Evan или шампиона, аз ще си играя играта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес