Зареждане

Магомед Исмаилов: Всичко ме боли след срещата с Иван Щирков

Магомед Исмаилов: Всичко ме боли след срещата с Иван Щирков
Публикувано на: Декември 15, 2020 в 06:00 ч
Магомед Исмаилов успя да се справи с Иван "Уралския хълк" Щирков, но не може да кажем, че му беше лесно. Двамата се биха миналия уикенд в Москва, където Магомед победи с единодушно решение. Много от феновете очакваха Исмаилов да се справи с лекота срещу Щирков, но не се получи точно така. През юли Исмаилов преби брутално Александър Емеляненко и това му вдигна сериозно акциите.

В битката срещу Щирков обаче видяхме как Исмаилов доста се затрудни и не успяваше да пренесе боя на земята, а когато го пренесеше Щирков ставаше на крака. И двамата се представиха достойно, а Щирков определено изненада приятно със защитата си от събаряния. На пресконференцията след боя Магомед сподели, че всичко го боли и поговори за евентуална среща с Йоел Ромеро:

Боли ме главата и като цяло всичко ме боли. Иван има добри и плътни удари. Много е трудно да го пречупиш. Удряш го, а той ти говори и ти казва, че е бил добър удар. Иван разговаряше с мен по време на боя. Аз му отговорих с усмивка. 

Боят стана труден за мен, защото се случиха неща, които не очаквах. Преди битката всички говореха, че Щирков е слаб съперник във всички аспекти. Опитваш се да не вярваш на това и да си съсредоточен, но все пак има едно отпускане.

Предпочитам да се бия с Ромеро, отколкото с Ваня. Защото казват - „Ромеро ще го унищожи, няма да му даде шанс. Говорят, че той не е на моето ниво. Това е всичко, което се говори за битката Ромеро-Исмаилов. Битката с Ромеро може да се състои. 

Амир Мурадов (новият собственик на FNG) е мой близък брат, така че всичко може да стане. Това вече не е организацията на Камил Гаджиев. Що се отнася до отмъщението над Минеев, не знам. Веднъж каза, че не се интересува от мен. Веднага след сблъсъка си поисках отмъщение и той каза, че не се интересува от мен. Така че нека да видим.

Ще успее ли Исмаилов да се справи с Ромеро ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес