Зареждане

Магомед Анкалаев обвинява UFC, че пазят Алекс Перейра от него: Ще го нокаутирам

Магомед Анкалаев обвинява UFC, че пазят Алекс Перейра от него: Ще го нокаутирам
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 06:35 ч
Магомед Анкалаев обвинява UFC, че държи Алекс Перейра далеч от него. 

Като претендент № 2 в дивизията, Анкалаев е смятан за следващия човек, който ще се бори за титлата в полутежка категория, след като действащият шампион Алекс Перейра отстрани Иржи Прохазка по категоричен начин във втория рунд на двубоя UFC 303 миналия месец

Наскоро обаче Анкалаев се включи в социалните медии, като заяви, че промоутърът защитава Перейра от него, като същевременно отбеляза някои доста големи имена в организацията. 

"Алекс Перейра се пази от мен по някаква причина и разбирам, че това е бизнес", написа Анкалаев в X, като същевременно тагна UFC, Дана Уайт и мачмейкъра Мик Мейнард. "Най-добрите се бият с най-добрите, а той е най-добрият, засега ще продължа работата си. Ще го нокаутирам. Няма нищо по-хубаво от това, че си видял на събитие, някой да заспи."

Анкалаев отговори и на видео, в което Перейра е обявен за боец на годината в полугодишните награди на UFC .

"В края на годината той ще лежи по гръб, гледайки към светлината, и ще попита ъгъла си, дали сме се върнали в Бразилия, това е обещание. Аз ще го нокаутирам", написа той

Говори се, че Алекс Перейра ще защитава титлата си срещу Aнкалаев през есента

След като Перейра защити два пъти през последните три месеца, се очаква "Poatan" да си вземе известно време почивка от битките - въпреки някои скорошни коментари относно UFC 305. Следващата му поява в октагона може да бъде през октомври тази година в Абу Даби или месец по-късно, когато UFC ще направи годишната си спирка в MSG. 

Вероятно срещу него ще застане Магомед Анкалаев, но тъй като Дана Уайт е все по-отворен към идеята да позволи на Перейра да се бори за историческа трета титла на UFC, е възможно Анкалаев да почака известно време.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес